18:00

BK Sport P 05 Svart

Referat: Eskilstuna Södra FF P12 Gul - BK Sport P 05 Svart

Dags för match mot Södra FF och då vet man att det i stort sett alltid blir täta och jämna matcher. Vi möttes av en riktigt fin gräsmatta Skogsängen och vädret var inte heller att klaga på. Förutsättningarna för en bra match fanns där.

I första halvlek är vi inte riktigt på tå och Södra är hetare än oss framförallt i början på halvleken. Detta resulterar rättvist i en 1-0 ledning till Södra. Vi spelar upp oss successivt men halvleken går till Södra och de har också ledningen med 1-0.

I halvlek pratar vi om att vi måste gå in lite hårdare i närkamperna och vinna mer boll. Det gör vi med besked och tar över matchen ganska rejält. Vi skapar en del chanser men Södra försvarar sig bra samtidigt som vi har väldigt svårt att få in bollen över mållinjen. Till slut får vi ändå rättvist in bollen efter mål av Emil och efter två halvlekar är ställningen 1-1.

I tredje halvlek fortsätter vi att mala på och merparten av spelet är förlagt på Södras planhalva vi har dock fortfarande svårt att förvalta våra chanser. Det är vi som skapar de flesta lägena och till slut får vi utdelning på en frispark signerad Casper. Kändes ganska rättvist i det läget och dessutom var det i slutskedet av matchen. Men som vanligt varar en match tills domaren blåser och på slutet fick Södra två hörnor varav den sista resulterar i mål och slutresultatet skrivs till 2-2.

Vi som var där fick se riktigt bra målvaktsspel av Max som är i högform.

Stabilt och säkert backspelet av Gabriel, Neo, Albin, Figge och Viktor som såg till att Södra inte skapade många målchanser utöver de hörnor som gick i mål.

Bra och rejält mittfältsspel från Emil, Hannes, Casper,Adam S., Alex och Elias från andra halvlek och framåt som gjorde att vi tog över matchen.

Bra anfallsspel av Anton T., Viktor P. och Alex som rev och slet och hade några riktigt fina väggspel.

Totalt sett är vi på sidan grymt nöjda med hur laget jobbar och sliter. Vi skapar en hel del målchanser och när vi framöver kommer att förvalta dem ännu bättre så kommer det sjunga rejält i näten. Riktigt bra jobbat på alla händer och fötter

En kort sammanfattning ser ut såhär med BK ögon??.
Lite trögstartat men vi jobbar oss in i matchen och tar över.
Södra krigar stenhårt men sätter vi chanserna så vinner vi.
Bra inställning av samtliga spelare på planen.
Som förväntat blev det en tät och hård match där inget lag viker ner sig.
En match varar tills domaren blåser och denna match slutade 2-2 med lite fördel till BK sett till hela matchen.

Vi tackar Södra för en riktigt bra match tack till domaren och sist men inte minst tack till alla spelare som bjöd på showen och till vår trogna publik!